Echoscopie...Alles onder één dak 

 

Wereldkiek is de echopraktijk van verloskundigenpraktijk Wereldkind. De vier vaste verloskundigen van praktijk Wereldkind zijn tevens gediplomeerde echoscopisten. Binnen dit specialisme wordt ons team verder versterkt met Annemieke van Rooden (echoscopiste Alrijne ziekenhuis) en Corine Passchier (echoscopiste Groene Hart ziekenhuis/ In Zwang Gouda). Met behulp van geavanceerde echoapparatuur kunnen alle voorkomende echoscopische onderzoeken binnen onze praktijk worden verricht. Dit maakt Wereldkind uniek in de wijde omgeving!

 

Vertrouwd

De echo’s bij Wereldkind worden gemaakt door een team van ervaren en gekwalificeerde echoscopisten die bovendien verloskundigen zijn. Een echo kan spannend zijn. Hoe fijn en vertrouwd is het dan als de echoscopiste ook jouw verloskundige is, iemand die je al kent en die zich betrokken voelt.

 

Onder controle bij een andere verloskundigenpraktijk?

Ook dan ben je van harte welkom voor een echoscopie bij Wereldkiek. Voor een medische echo heb je wel een verwijzing van je eigen verloskundige nodig. Voor een pretecho is dit niet nodig. Je kunt direct een afspraak met ons maken.

 

Samengevat…

Ook voor echoscopie ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Wereldkiek is aangesloten bij de Stichting Prenatale Screening (SPS) Randstad-Midden . Dit centrum is verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging

Home -->  Echoscopie