1/1

Home -->  Zwangerschap --> Klachtenregeling & Privacy

Klachten

De meeste vrouwen hebben in het begin of aan het einde van hun zwangerschap last van een aantal gebruikelijke ongemakken.

 

Via onderstaande link vind je meer informatie en tips. Zijn de klachten erger dan vermeld of heb je andere klachten? Neem dan contact op met onze verloskundigenpraktijk of bespreek de situatie tijdens het eerstvolgende consult.

 

 

www.deverloskundige.nl

 

 

Uw privacy en uw persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met die opslag (verwerking) akkoord door uw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.

 

Lees via onderstaande link hoe wij met uw persoonsgegevens om gaan, heeft u hierover vragen neem dan contact met ons op:

Lees hier onze Privacy Policy

Wand met geboortekaartjes...

Misschien heb je onze wand met geboortekaartjes al bewonderd? Wij vinden het heel leuk om jullie kaartje hier ook een plekje te geven, maar besef je dat gegevens die op het kaartje staan zichtbaar zijn voor bezoekers van onze praktijk.

 

 

Heb je hier bezwaar tegen?

Maak jullie achternaam en/of adresgegevens onherkenbaar of meld het aan ons, dan zullen wij deze gegevens onherkenbaar maken.